Ege Postası
Geri

Erdoğan’dan CHP’ye İzmir çıkışı: En ufak bir yatırım var mı? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İzmir örneği üzerinden CHP’ye ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Erdoğan, “CHP'nin geçmişinden bugüne İzmir'e yapılmış en ufak bir yatırım var mı” dedi.
Erdoğan’dan CHP’ye İzmir çıkışı: En ufak bir yatırım var mı? 
Haberler / Politika
7 Nisan 2021 Çarşamba 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan’ın eleştirilerinin hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Erdoğan, İzmir örneği üzerinden CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na yüklendi ve CHP’nin “CHP’nin kalesi” olarak bilinen İzmir’de hiçbir yatırımı olmadığını ifade etti. 

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bir günden bir güne bu zatın ağzından, 'tamam, pek çok eksik ve hatta yanlış var ama memlekette şöyle iyi bir şey de yapıldı' sözünü duymadık. Tam tersine CHP Genel Başkanı ve şürekası, tüm konuşmalarında, hafıza-i beşerin nisyanına güvenerek, yarısı yalan, yarısı yanlış bir sürü iddia ortaya atıyorlar. Kendisi İzmir milletvekili. İzmir’e bir bak. İzmir’e neler yaptı bu iktidar? Çevre illerle, hatta uzak illerle, başta İstanbul, Ankara olmak üzere, buralara ne gibi bağlantılar yapıldı? Ne gibi yatırımlarla İzmir buralara bağlandı? CHP'nin geçmişinden bugüne İzmir'e yapılmış en ufak bir yatırım var mı?" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası